Beoordelingen van Mealo 's-Gravenzande

Recente recensies van Mealo 's-Gravenzande

5 sterren na 375 reviews

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bewust bezorging om 18:15 gekozen ivm werk.. bestelling was er helaas al om 17:55.. maar…..de pokebowls waren heerlijk!

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer mega lekker! Heb weer even heerlijk zitten genieten. Als eventuele toevoeging zou ik geven, ik ben zelf een grote eter ;), een optie waarin je bijvoorbeeld normal en large size ( voor een meerprijs) kan aangeven. Het was in ieder geval weer top. Tot snel!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had het nog niet eerder gehaald bij een specialist in poké bowls, maar dit was echt gruwelijk lekker. Kom zeer zeker nog een keer terug.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima al was het niet helemaal warm meer. Duurde vrij lang voordat het gebracht was. Excuses werd aangeboden.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & smaakvol.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse maaltijden voor leuke prijs, aanrader!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk lekker. :o)

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en deze keer ook prima bezorgtijd 😁

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het late tijdstip van bestellen kwamen ze het zonder problemen brengen, top service. Smaak was goed en vers bereid.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom bijna anderhalf uur op eten moeten wachten, terwijl na bestelling een tijd doorgegeven werd van 20 minuten. We hebben sinds bestaan Mealo echt al heel erg vaak besteld, maar nu de laatste twee keer dus zo lang moeten wachten en ook gemerkt dat kwaliteit wellicht door de drukte, echt minder was. Jammer, ik weet niet of ik snel weer zal bestellen.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top!! Lekker vers bereide bowl en prima coronaproof bezorgd.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had al om 14.00 een bestelling geplaatst voor half 6, komt het pas na 18.00. Ik heb suikerziekte en moet op tijd eten. Hier kan ik dus niet op rekenen dan. Heeel jammer want het eten was wel lekker.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Summer bowl bevatte veel te weinig tonijn. Het was slechts één eetlepel. Verwacht zeker 3 x de hoeveelheid. Jammer want kwaliteit is verder prima.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk eten!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feest! Goede kwaliteit en met zorg gemaakt.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Lekker eten, snelle bezorging!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met excuses voor de late bezorging die echt niet nodig waren want zo laat was het niet. Echt een aanrader en een tweede bezoek waard 👍🏻

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten. Wel heerlijk toetje ter compensatie. Klasse. Saté schotel zat geen kroepoek bij en geen atjar. Normaal wel. Pokébowl miste ook wat ingrediënten en was beetje smaakloos. We hebben heeeel vaak besteld hier, maar dit was wel de minste keer.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pokebowl, op tijd bezorgd en waar voor je geld!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 3 gangenmaal. Smeuige kruidige originele soepjes. Op de warme pompoenstoof zaten koude tomaatjes en lenteui waardoor het lekker knapperig werd. Toetjes lekker zoet. Supersnelle en warme bezorging in regenbui.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgd!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer super lekker gegeten

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als 'vanouds' weer heerlijk gegeten. Op het laatste moment nog even iets laten toevoegen aan de bestelling, die als was gedaan, was geen probleem. Super 👍.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is echt perfect alleen heel jammer dat het eigenlijk nooit op de opgegeven tijd wordt gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en vlotte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende leuke en lekkere keuze uit het menu . Het eten smaakte heerlijk !

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vers healthy food! Vegan pokébowl altijd n succes, flinke maaltijd en ook de nieuwe vegan burger smaakte top!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren eten besteld altijd snel bezorgd. De gerechten zijn lekker en gezond.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de Fairtrade deal genomen, een poke bowl en een smoothie met Fairtrade ingredienten. Het was heel erg lekker! Mealo verzorgt inderdaad goede gezonde afhaalmaaltijden, wij gaan zeker vaker bestellen!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met regelmaat voor ons werk en zijn erg tevreden. Deze keer iets minder. We hadden Wakame bijbesteld, dit was heel weinig voor 1,50 euro. We kregen er geen stokjes bij, die krijgen we normaal wel. Nu zien we dat je ze apart kan bestellen, en dan moet bijbetalen. Worden ze niet meer erbij geleverd?

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker gegeten, wel was het eten deze keer al flink afgekoeld. En de bezorgtijd van ruim een uur viel ook wat tegen. Kan gebeuren, volgende keer beter!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk alleen gaat het wel steeds langer duren voordat het wordt bezorgd. Bijna anderhalf uur vind ik echt veel te lang, heel jammer!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en het is altijd heerlijk! Vandaag voor het eerst de vega-burger op een bietenbroodje genomen; zalig!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd! en nog een mooie roos kado ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer zaten er meer garnalen in de pasta. Dat viel deze keer tegen, maar verder smaakte het prima.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar vandaag had ik koude soep en de vorige keer kreeg ik de verkeerde de verkeerde soep : (

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super heerlijk gegeten! De pokebowls waren top!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Veel smaak, vers, heerlijk!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere toetjes gegeten, en de bezorgservice was top. Precies op tijd en vriendelijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! En super snelle bezorging Helemaal top👍

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten super vers oom niet Te weinig Helemaal top

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer erg goed bevallen. Nu zat er in 3 maaltijden erg weinig zalm. Verder ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons was dit de eerste bestelling bij Mealo, we hebben alle 6 genoten van onze verschillende maaltijden en zullen zeer zeker meer gaan bestellen bij Mealo!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer heerlijk!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt verassend lekker en nog gezond ook !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond gegeten. precies genoeg

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na sjouwen op een verhuisdag was het fijn om team met jullie eten te verwennen, allemaal genoten ervan!! Op een vrijdag is 45 minuten bezorgen rond etenstijd logisch, heel blij voor jullie met de drukte, was door de pijlsnelle bezorging eerder deze week in zelfde verwachtingspatroon gebleven ;-) Top jongens, keep up the good & healthy work!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker vers!! Vriendelijk bezorgd.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden gevraagd geen mango, maar er zat mango in. De avocado was niet vers, was bruin. Normaal erg tevreden maar deze keer een tegenvaller.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed zoals altijd. De Healthy Bowl (vega) kwam met zalm erin, kon er gelukkig uitgevist worden... Was verder een beetje saai, miste volgens mij 2 ingrediënten. De Vegan pizza vinden we erg lekker maar hebben we nu 4x besteld en is elke keer iets anders. Niet heel erg op zich maar wel of geen uien, wel of geen champignons en wel of geen rucola maakt wel een gigantisch vershil. Hij was de laatste keer ook wel heel erg lauw jammer genoeg. De toetjes zijn altijd super lekker!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden. Het was heerlijk. Goed warm en keurig op tijd gebracht. En niet onbelangrijk het fijne contact.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke desserts, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker. Tip, servet erbij zeker in deze tijd als je elders bent. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we op zoek waren naar, weer eens iets anders , kwamen we terecht bij Mealo. Nu al meerdere keren besteld en tot grote tevredenheid. Wat een pure smaaksensatie, prachtige opmaak en verpakt in composatable materiaal. Ook belangrijk, altijd op tijd en perfect qua temperatuur. Wij zijn zeer tevreden

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers. Mooi gebalanceerde smaken. Voor mij wat veel rijst in de pokebowl. Maar verder alles top! Prettige website. Zorgvuldig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd. Heerlijk gegeten genoeg voor 2 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, alleen miste de pasta met champignons de champignons (al voor de 2e keer).

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was geweldig, het eten was goed warm en het was echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar! Wat geweldig dat dit zo dichtbij zit !

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Stampot kon je uit de binnenkant van de bezorgtas eten 😑

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de derde keer besteld, erg tevreden, zowel met het eten als met de service.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls!. We bestellen gauw weer!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het eten was heerlijk.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een heerlijk maal van Mealo echt top! Met verse producten uit Westland.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor drie personen een voor- hoofd- en nagerecht besteld. Het was allemaal echt lekker. Alleen het hoofdgerecht was niet warm meer. En ik wist niet of het in de kom in de magnetron opgewarmd kon worden.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bowls zijn altijd heerlijk, maar ik vond de tom kha kai soep niet lekker. Het leek of hij kant en klaar uit een zakje kwam. Hij was niet romig en de smaak was ook niet top.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, stipt op tijd en netjes verzorgd!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal lekker, maar de vega pompoen was wel heel erg pittig, waarschijnlijk net iets te veel peper. Heerlijke toetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom stipt op tijd en heerlijk gegeten. Vegaburger en salades zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 2 min na op tijd bezorgd nou waar vind je dat...super. Zeer vriendelijke verzorgster. Poke bowl was zalig.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeeeeerlijk!!!:)

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat er een gerecht vergeten was. Is deze binnen 10minuten nog geleverd met veel excuses. Het eten was heerlijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en leuk verzorgd!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heerlijk gegeten!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne service! En het eten was heerlijk.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze, écht goed en gezond eten te kiezen. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, heerlijk vers en lekker. Echt top.een aanrader....

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super vriendelijk en yeeyyy Vegan opties soeppies zijn heerlijk

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed en lekker zoals altijd, alleen had ik duidelijk bij de order gezet dat er geen truffel mayonaise op Vega burger moest (stond er ook duidelijk op de bon in de tas) Ze kan daar niet goed tegen. Maar het zat er toch op. Die heeft ze dus helaas niet opgegeten. Hopelijk wordt deze informatie in de toekomst wel bekeken!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service tot aan strandhuisje geleverd. Het eten was erg lekker. Iedereen (3kids en 2 volwassenen) heeft genoten

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu voor de tweede keer besteld bij Mealo en het was wederom heerlijk! Zeker weer voor herhaling vatbaar.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een Pokebowl met kip teriyaki gehaald. Ik heb heerlijk gegeten. Aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte lekker👍Niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer erg lekker en mooi op tijd afgeleverd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en altijd lekker!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi geserveerd en ruim voldoende

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, aardig personeel. Punt van feedback: Willen jullie de menukaart nog een keer doorlopen of de allergie adviezen kloppen. Het valt op dat het soms er wel goed bij staat, waardoor je als klant geneigd bent dat je als je een allergie hebt 'veilig' kan bestellen. Bij beter bekijken van de kaart blijkt dat de allergieadviezen regelmatig ook niet goed zijn. Dat is niet veilig voor mensen met allergieën. Ik ben als iemand met een allergie juist zo blij dat het op jullie site erbij staat. Verder heel tevreden. Ps. De tip van aan de telefoon aan Thomas: Kokosyoghurt als vervanging voor gewone yoghurt maakt veel mensen die geen melkproducten gebruiken blij. Dan kunnen ze ook een toetje bestellen wat meestal niet kan. Wij komen zeker terug!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn maandenlange honger naar een Pokebowl is eindelijk gestild. Helaas is een nieuwe verslaving ontstaan...de cheesecake met bastogne en rood fruit is hemels. Ik kan niet wachten om weer/meer te bestellen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we bij Mealo hebben besteld. Lekker gegeten, zowel de hamburger als de pizza. Echter in plaats van gevulde paprika kregen we een extra toetje, omdat de paprika’s waren verbrand. Had graag overleg gehad hierover en neem aan dat het teveel betaalde wordt teruggestort.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maroccan stew, truffel burger, gevulde paprika en cheesecake waren heerlijk!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd de maelo bowl.... Wat was t weer 'n feestje... Met als toetje Tiramisu..... Ik ben klaar voor de verhuizing morgen 💪🏻

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gezonde maaltijd! Echt mijn favo!! Mijn all-time favorite is de zalm bowl met quinoa in plaats van rijst :)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten! Zoals altijd:)

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en gezond gegeten. Snelle bezorging. Goede communicatie.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en gezonde maaltijd. Bestelling was om de gewenste tijd klaar en zeer vriendelijk personeel! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden, netjes verzorgd, zeer goede smaak, keurig op tijd. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit zoals altijd. Snel en vriendelijk bezorgd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en echt top! Fijn dat je eindelijk iets redelijk gezonds in het Westland hebt dan alleen maar die veel te vette snackbars. Al een paar keer besteld en altijd een hoge kwaliteit!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel helaas echt tegen. We hebben 5 kwartier op ons eten moeten wachten. Er zat een ander toetje bij dan we hadden besteld. Tevens zat er bij de kippendijsate geen zoetzure groenten. Er zaten geen groenten door de gerechten. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding dan niet op zijn plaats. Echt zonde want we hadden gehoopt dat het goed zou bevallen, aangezien jullie in de buurt zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, origineel, gezond en ook nog eens niet duur! Geweldige aanvulling op het menu van doorsnee bezorgservices en netjes bezorgd op ons vakantieadres op het strand van Hoek van Holland. Aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super, afwisselend en verrassend. De bezorger was vriendelijk en op tijd. Een aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar. Er staat nog genoeg op de kaart wat we nog willen proberen.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond , mag wat sneller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op afgesproken tijd. Helaas dat de pizza die besteld was op was. Maar de burger en toetjes waren ook super lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed op tijd ondanks de sneeuw en lekker warm. Eten was top! Smoothie van vers fruit en heerlijk dessert. Misschien een leuk idee is zoete aardappel friet aan het assortiment toevoegen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk Deze keer ook een truffel bastard burger besteld was echt heerlijk Zoals alles eigenlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de desserts vergeten te leveren, best jammer. En 20 minuten voor de aangegeven lever tijd

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. We hadden een gast en die vond het ook heerlijk. ‘Geen droge meuk’ Bedankt voor de extra rijst. Dank!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het was heerlijk.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer een heerlijk maal. Een aanrader!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst ‘te koud’ Gelukkig smaakt t ook heerlijk uit de magnetron. Zeker al 10x besteld dit was de eerste keer, kan gebeuren.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en vriendelijke bezorging. De bezorgtijd bleek helaas twee uur eerder dan gewenst maar dat is vast mijn eigen schuld geweest. Waarschijnlijk is de tijdtabel twee uur versprongen tijdens het scrollen over de pagina. Ik begreep dat dat weleens eerder is gebeurd. Wellicht dat een tijd-aanvinksysteem dit soort situaties voorkomt.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wilden op onze avond samen eens iets anders dan anders en toen kwamen jullie voorbij. Het was voor het eerst dat we bij jullie iets bestelden, dus we waren heel benieuwd. Maar wat een feestje... de presentatie is top en het eten was heerlijk! Complimenten! We hebben jullie direct ook aanbevolen bij vrienden. Ga zo door!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer te laat en ik miste de extra zeewier?

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 minuten te laat en niet al te warm eten. Voor het ongemak 1 toetje geleverd gekregen (aten met zijn 4en, dus 1 toetje gedeeld door 4 personen......). Smaken waren daarentegen uitstekend. Tip: verruim voor jullie restaurant de tijd dat je komt leveren, verwachtingen realistisch maken, lees dat ik niet de eerste ben waarbij dit overkomt in avondklok tijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, op de afgesproken tijd stonden de soepjes lekker warm klaar. De bospaddestoelen soep was erg lekker. Mijn vrouw vond de spinazie lekker, maar wat aan de zoute kant. Lemon curd met merengue ook lekker (niet te zoet). De chocolade mousse ook, hoewel ik niet witte chocolade mousse had verwacht. We komen vast nog eens terug.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren weer erg lekker, ... warm, vers en goed van smaak!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, telefonisch goed bereikbaar, op tijd bezorgd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een gezonde bezorg en afhaal restaurant. Tweede keer besteld, alles goed op smaak, Gezond en gewoon echt lekker eten. Voor herhaling vatbaar!! Dank jullie wel.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik verwachtte bij de Marokkaanse stoof dat het gerecht meer zou lijken op de afbeelding bij dit product. Ik haderg trek in de geroosterfe wortel die bij dit gerecht hoort. . Ook de krielaardappeltjes.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ging al mis met het bestellen. Drie keer opnieuw moeten doen omdat ideal niet werkt. Ook drie keer opnieuw de opmerking moeten schrijven dat ik het op prijs zou stellen dat er aangegeven zal worden welke maaltijd met extra vlees is. Doordat Iideal niet werkte moest ik contant betalen. Ik gaf twee euro fooi en gaf aan dat ik met € 40 zou betalen. Komt de bezorger en die geeft aan dat hij geen wisselgeld heeft. Dus met de al opgegeven fooi komt dat op € 7,50. Nou dat vind ik wel rijkelijk veel. En toen de maaltijd. Het is niet de eerste keer dat we bij jullie eten en tot nu toe waren we altijd heel tevreden. Maar op een of andere manier lijkt het erop dat jullie er nu veel meer mayonaise overheen spuiten. Dat is dus niet lekker als je van natuurlijk houdt. En na twee happen hadden wij allebei tegelijk een plastic flesje in onze mond. Die was tussen het eten gepropt en naar later bleek zat er nog een. Niet zo een prettige ervaring jammer Mealo.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Echt erg lekker gegeten, weer eens wat anders! En die toetjes! Echt superlekker :-) Voor herhaling vatbaar, zeker weten

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geprijsd voor zeer hoge kwaliteit. De vegan pizza is geen pizza maar wel geweldig!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

soep: tom ka kai zat weinig smaak aan; kip en koriander bijv niet te proeven. vegan pizza erg lekker. truffelpasta en toetjes lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zaterdag 4 heerlijke vegan gerechten besteld. Het was geen probleem om de Parmezaanse kaas weg te laten bij de roasted veggie. Op tijd bezorgd, alleen was de verkeerde curry geleverd. Na een telefoontje was dit opgelost en werd de juiste curry snel na geleverd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de twee bestelde soepen was er één een verkeerde. De Marocanstew vonden wij vrij flauw van smaak en ontbraken de krielaardappeltjes! De curry en de desserts waren heerlijk.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er goed en vers uit. Heerlijk gegeten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker, top!! Maar het feit dat het 50minuten later werd bezorgd dan gepland, en we hierdoor alles snel moesten opeten vanwege de avondklok is een beetje een teleurstelling...

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl kip!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Pokebowls, noodles en de zalige toetjes uitgeprobeerd en allemaal echt van super kwaliteit en heel smaakvol. Bezorger was erg vriendelijk. Bedankt en tot snel!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten weer! De truffel bastard burger is echt een aanrader! Ook de smoothies zijn heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om heerlijk te zijn de smaak was perfect allen het was niet echt warm helaas......

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 45 min later maar het eten was erg lekker en vers. Kwaliteit is goed en excuus dat ze laat waren

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende en superlekkere gerechten, ennn... gezond! Iets dat écht nog miste in het Westland. Aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgt we zullen vaker bestellen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

boven verwachting, we waren aangenaam verrast. alles smaakte goed. het had iets warmer gekund, maar de weersomstandigheden waren ook ongunstig om te bezorgen.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte levertijd was 18.45; we kregen onze bestelling om 19.05. Dat kan gebeuren, maar dit was niet het enige. De soep was koud. Daarnaast klopte de bestelling van de toetjes totaal niet. Toen ik erover belde, gaf de medewerker aan: "ja, de lemon curd was op dus ik heb maar wat anders meegegeven in de hoop dat u het goed zo vinden." Dat is niet echt hoe je met klanten omgaat.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse producten, netjes verpakt en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste!! Was heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en lekker bereid eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Jammer dat er meer mensen dit ook vinden en vlak voor ons hadden besteld; de bezorging duurde langer dan we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer Mealo maaltijd besteld en iedere keer super lekker en gezond 😋

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal deze mogelijkheid om een goede en betaalbare (vegetarische) maaltijd te laten bezorgen. Heerlijk gegeten. Persoonlijk mag voor mij de pompoen/falafel iets meer bite krijgen (wat melig bij elkaar). De toetjes zijn lekker en verrassend. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ook nog eerder in huis dan de planning was.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl kip en de cheesecake was niet normaal lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Had voor 2e keer de Healthy Bowl, dit keer als cadeau aan mezelf na een verhuisdag. Was heerlijk weer! Met stokjes eten doet de aandacht waar het mee gemaakt is eer aan :-) in de rust proef je de pure smaken en is het een feestje. Afhalen is perfect en leuk om te zien, wat je kunt creëeren als je passie en creativiteit zijn gang laat gaan. Mealo ga zo door!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super heerlijk En zeker gaan zeker vaker bestellen

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd zeer optijd bezorgd en was goed warm bij afleveren. Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het vanavond ook weer op en top genieten van het lekkers van Mealo. Super vers, heerlijke smaken, snelle bezorging en altijd vriendelijke bezorger. Een 10 voor Mealo!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roasted veggies waren prima,maar de Maroccan Stew viel mij tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Kippedijen goed klaargemaakt en niet droog. Op naar de andere producten van Mealo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk, bezorging liet te wensen over.. Kwam een half uur te laat en de soep was gaan lekken, waardoor het tasje doorweekt was en de soep op..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! De bospaddestoelensoep is mega 👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Mealo. Dat is goed bevallen. Alles keurig verzorgd en heerlijke verse maaltijden. Echt een aanrader,

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig. Echt een aanrader. Heerlijk!!!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Pokebowls zijn goed gevuld. Desserts zeer smakelijk. Bezorging was keurig op tijd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling om extra sojabonen gevraagd en daar ook voor betaald, dit was bij geen enkele voorgaande bestelling gebeurd maar vond het erg jammer. Het leek alsof de werkende mensen er die dag geen zin in hadden en ons daardoor een matige pokebowl voorschotelde.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster kwam exact op tijd, dat was super! Bij de healthy bowl stond in de beschrijven: rode kool, dit zat er niet in maar was vervangen door bietjes De komkommer was niet zoetzuur zoals in de beschrijving stond maar gewone komkommer De hoeveelheid groente mag iets meer om hem nog 'healthy'r' te maken :-)

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. stipt op tijd op de gewenste levertijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep onwijs lekker en goed heet! Foccacia was niet warm meer maar even 5 min in de oven en hij was weer heerlijk. Ook de kleine desserts erg lekker. Pokebowl met kip viel ook goed in de smaak. Bezorging duurde erg lang maar hier hadden we zeker begrip voor. Aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wisten niet van Mealo , totdat wij een cadeaubon kregen. Via internet kwamen wij op de site en zagen al gauw heerlijke gezonde en verse producten. Onz eerste keuze werd een poke bowl met kip terugsluizen, kipfilet saté met noodlening en de hamburger met paprika broodjes . Wij hebben echt gesmuld. En inmiddels hebben wij weer besteld en de poke bowl met kip is echt een aanrader. Bedankt Mealo voor de verrassende Meals.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep en vega burger waren echt heerlijk. De pokebowl viel ons iets tegen. De mango leek meer abrikoos te zijn en daar houden wij niet zo van.. dat overheerste erg. Verder top initiatief en erg lekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een bon in het kerstpakket hier wat besteld. Wat een heerlijk eten . We hebben er thuis van genoten en de toetjes zijn ook zooooo lekker . Daar hadden we dubbel van moeten bestellen ha ha . We hebben er een favoriet bij . Bezorging netjes op tijd en van te voren een mail dat ze eraan kwamen . Helemaal top !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een gezonde bezorg dienst! Goede verse producten! Heerlijke tomaten soep, goed gevulde bowl en top foccacia pizza! Een aanrader met een gezondefootprint

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten! Aanrader voor iedereen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed gekruid en ruim voldoende

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en eens wat anders dan fastfood. Voorgerecht zat niet bij de bestelling, maar werd snel er achteraan gebracht. Ik had de Marrocan Stew, was lekker maar totaal anders dan er bij de beschrijving of op de foto stond. Zaten geen aardappeltjes en groenten bij, maar witte rijst.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst gebruik van gemaakt van Mealo. Is prima bevallen. We hebben lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Goede bezorging!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond hebben wij eten afgehaald, maar dit was echt heerlijk. Was voor ons de 1e keer, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk vers! Zoals gebruikelijk. Vriendelijke bezorger. Wij gaan zeker weer eens bestellen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke webstie. Heerlijke verse en smaakvolle bowls. Echt top. Bezorging keurig op tijd, helemaal goed!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde wat bestellen, maar eens wat anders dan normaal en kwam uit bij Mealo. Super fijn verast met een snelle en super verse lekkere maaltijd. Als ik 10 sterren kon geven deed ik dat! Zeker een nieuwe vaste klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk! Lekkere gezonde maaltijd. Wat een verademing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Weer heerlijk gegeten! Prijs is ook goed. Zeker een aanrader!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls en service waren super goed en lekker. Echter vonden we de mango in de salmon en mealo bowl niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede porties, de salade Mesclun mag wel wat groter dit was echt te weinig...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat. Gerecht teveel. Sausjes bij 1 gerecht misten. Marocan stew niet heel veel smaak. Heerlijk gegeten, was verder top.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bezorging misten we 1 gerecht, dit is weer netjes opgelost

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader, twee keer iets gehaald en was prima.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salmon bowl en mealo bowl gehad. Helaas hadden we meer van de Thaise soep verwacht. Wel een lekkere soep, maar niet wat we verwacht hadden. Bezorging was iets te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en weer bijzonder Lekker ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en we waren alle 5 enthousiast! Het eten was lekker en de toetjes waren ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en de bestelling werd exact op gewenste bezorgtijd bezorgd! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van een gezonde verse en lekkere maaltijd! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en snelle bezorging. Absolutie aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg leuk concept. Gezonde en originele recepten. Verpakkingen zijn te recyclen en de bezorgen is altijd snel. Al een paar keer besteld en erg tevreden!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mega lekker! Een aanrader. Het eten was goed en snel bezorgd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fan!!!!!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, goede prijs , en geleverd op het strand in ons huisje. Alles prima geregeld En hele goede website!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en gezond eten, echt een uitzondering en aanvulling op het aanbod in deze regio. Heerlijk gegeten, snelle bezorging en goede prijs. De toetjes zijn echt geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel gemaakt, kon binnen een half uur opgehaald worden en was nog heel warm toen we thuis kwamen! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, 3 gerechten besteld. Pasta gamba, pompoen en de hamburger. Met zijn 2en precies genoeg. Was top! Bij bezorging werd dr nogal luidruchtig gepraat, kinderen werden bijna wakker.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Bezorging was op tijd! Eten was goed warm nog hij bezorging en het was goede kwaliteit

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Verse ingrediënten, prima bereiding! Toetjes ook erg geslaagd. Had alleen de warme gerechten, graag iets warmer gewild. Voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Top!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vooral de toetjes zijn een aanrader. Bezorging snel en goede communicatie.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer superlekker, die poke bowl!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk! Vers, heel smakelijk, goed warm, vlot bezorgd, zéker voor herhaling vatbaar. De cheesecake was de perfecte afsluiter. Absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen drie kwartier bezorgt. Warm en lekker......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Cheesecake was weer HEERLIJK !

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten vonden we lekker. En weer eens wat anders. Jammer dit je niet verder van tevoren kan bestellen. Het eten hebben we nog wel even opgewarmd.wij wonen buiten het bezorg gebied. Vriendelijk personeel

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was lekker en het broodje was ook goed en lekker knapperig 🍔! Alleen de lekkere truffelsaus was nergens te vinden.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snelle bezorging!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben heerlijk voor ons gekookt! Wij hebben genoten van de verse ingrediënten en de pure smaken. Alles was vers en uniek. De toetjes zijn om bij weg te dromen. Als een engeltje op je tong. Zeer tevreden klanten

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een haar in mijn eten. Via opmerkingen gevraagd op het raam te kloppen ipv aan te bellen ivm slapende baby en er werd alsnog aangebeld.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thomas, we hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En de toetjes waren ook super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, verfijnde smaak en goed warm. Bakjes heel netjes. Bezorging op tijd. 2 tips: tomatensoep iets te zout. Marokkaanse stew iets te zoet. Verder perfect!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten . Wij gaan zeker voor herhaling. Warmen maaltijden warmen goed warm👍🏻 Bezorgen ook netjes volgends afspraak. Tip: ik wilde paar dagen van te voren bestellen, Dit is helaas niet mogelijk... Zou ik fijn vinden dat je eventueel voor meerder keren tegelijk kan plannen en in een zou kunnen bestellen. Tot ziens & veel werk plezier.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, website overzichtekijk, mooie foto’s , bezorging op tijd. Top.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse producten, netjes opgemaakt in goede verpakking. Top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Cheesecake en de Tiramisu waren heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kroepoek was aan de taaie kant en er zaten harde stukjes spier, zeentjes in de kippendijen, maar dat weerhoud mij niet om geen bestellingen meer te plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu twee keer besteld en we vinden het heerlijk! Met lokale en gezonde producten, is het echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gezonde Pokebol gegeten. Makkelijk te bestellen. Prima site. Kids vinden het ook lekker.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte lekker, portie was aan de kleine kant voor doorsnee westlander. Alles was top op tijd en keurig verpakt.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over de kwaliteit. Portiegrootte van de pasta mag wel groter zijn. Gelukkig bleef er een stukje van de pizza over ;)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zou iets beter op tijd kunnen. Was nu 20 minuten later als de aangegeven tijd. Het eten was echt heerlijk

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke, gezonde gerechten... Ruime keuze! Fijne bezorgservice, mooi op tijd! TOP!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd en het was heerlijk! Aanrader!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die pompoen curry. En de smoothie was ook super lekker!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushibowls we hebben er echt van genoten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zulke mooie en verse ingrediënten. Het dessert lemon meringue is een aanrader Snelle levering.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was erg lekker ! De 2 veggie dingetjes ook maar ze waren wel net iets te veel gekruid waardoor me opa en oma veel dorst kregen haha voor de rest top !

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was ruim voldoende de nasi daarin tegen vond ik qua hoeveelheid tegenvallen. De pompoensoep vond ik veel te dun en dan is 3,50 best een stevige prijs. De smaken waren wel goed.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij Mealo, en het was wederom erg lekker! De bezorging was ook erg rap en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas veel te laat, bewust om 17.10 besteld voor 19.00. Soepdeksel was losgeraakt onderweg waardoor een kwart van de soep in de papierentas zat. Zooitje dus. Verder was de smaak goed.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijden zagen er heerlijk uit en smaakten goed. Bezorging was 20 minuten te laat.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker. Moroccan stew was totaal niet zoals het op de foto er uit zag. Ook zat er rijst bij en geen aardappel? Het viel deze keer helaas erg tegen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een drukke dag en de spanning voor de persconferentie leek het wel feest!!! 6! De pizza... Waanzinnig lekker en de vitaminebom... Daar kan geen champagne tegenop.... De eerste maar 100 %zeker niet de laatste bestelling! 6!!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk geen frites meer halen op zondagavond. Heerlijke gerechten. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk, jammer dat het kruidige runderstoofpotje met rijst was, terwijl op de site staat met krielaardappels!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd vers eten! Misschien een tip om voor de wat grotere eters een xl versie aan te bieden....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van een vriendin nieuwsgierig geworden.... daardoor waarschijnlijk te hoge verwachtingen gekregen... Ik had er iets meer van verwacht maar ik kan ook gewoon een verkeerde keus hebben gemaakt. Volgende x proberen we iets anders.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk grgeten, goeie kwaliteit! Helaas kwam de bestelling een half uur te laat en enigszins door elkaar geschud, maar goed, dat laatste kan een keer gebeuren.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een hele smakelijke bowl op en maarliefst binnen 15 minuten bezorgd 👍🏻👍🏻👍🏻

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels meerdere malen besteld. Heerlijk, genoeg en snelle vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De falafel en meals pokebowl waren verrukkelijk , de toetjes heerlijk maar wel erg machtig Ga snel weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 gerecht was blijkbaar onderweg omgevallen, waardoor de rest van de bakjes goor waren. Bezorger gaf de rest van de bestelling alsnog zonder tas oid, andere gerecht was ook omgevallen en een zooitje. Bezorger moest terug om een nieuw gerecht te halen. Sausjes misten nog bij 1e gerecht. Door al het gedoe waren de gerechten ook koud geworden. We kregen wel een toetje gratis erbij voor het gedoe, maar al met al een teleurstelling..

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was erg vriendelijk en was ongeveer een kwartiertje na afgesproken tijd. Prima, daarom 4*. De pizza en salade waren heel erg lekker, met name de dressing van de salade en de zachtheid van het focciabrood! De soep viel alleen een beetje tegen. Best zuur en proefde de pompoen en kokos er niet in terug. Al met al heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke focacia; door vriendelijke, maar te late bezorging (+20min) rucula nat en slap. Misschien voortaan los erbij leveren? Wij zullen zeker opnieuw bestellen. Succes!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt top! bezorging was wel laat en het eten was daardoor koud geworden. uiteindelijk opgewarmd en wat toch super lekker! ik werd wel netjes te woord gestaan toen ik belden dus dat was weer super! jullie hebben een leuk concept in handen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mealo bowl is super! Erg aan te raden. Ik kon bij het bestellen niet ontdekken dat er koriander in de pompoencurry zat. Zonder koriander had ik er nóg meer van kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is smakelijk maar het is zo jammer dat het bijna koud aankomt. Niet echt een warme maaltijd.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top thomas !!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal super!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi Mealo, De pokebowl was echt heerlijk! Ons andere gerecht zag er stukken minder smaakvol uit als op de foto én de smaak vonden we ook tegenvallen. De bowl bestellen we zo weer, maar het andere gerecht zouden we niet meer doen. De soepjes waren lekker en had idd het idee dat deze níet volgepropt waren met zout en suikers. Maar gewoon puur. Dus dat is fijn! Bezorging was wat te laat (vond het al een uitdaging, binnen 3 kwartier vanuit s-Gravenzande) maar wel super tof dat ze op de fiets kwam. Daarnaast was alles nog goed op temperatuur! Succes, leuk concept in ieder geval!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten! Had nog over en was voor de lunch ook heerlijk. Bedankt Mealo!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Zag er netjes uit en smaakte heerlijk!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en ruim Op tijd. Zou graag optie bloemkoolrijst oid, evt voor meerprijs, willen toevoegen zodat er meer koolhydraatarme maaltijden zijn

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeriljk gegeten, en snel in huis!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de mealo bowl met extra avocado en mango chutney. Wat was dat superlekker!!! De smoothie was heerlijk en jullie hebben zeker gehoor gegeven aan mijn opmerking ‘verras me’ 😊 Maar liefst 2 toetjes! Alleen zit mijn maag nu wel behoorlijk vol, dus het tweede toetje bewaar ik voor morgen. Wie wat bewaart....! Heel begrijpelijk maar ook jammer dat jullie pas vanaf 16.00u kunnen leveren, anders had ik morgen, als ik bij jullie om de hoek (Buys Ballotstraat) les geef m’n lunch besteld. Om 16.00u ben ik ongeveer klaar met m’n les, dus morgen nog maar weer een broodje kaas of kroket van de snackbar. In ieder geval: dit smaakt naar meer! 👍🏻 De bezorging was ruim een half uur later dan aangekondigd maar het eten maakte de wachttijd meer dan goed. Hele vriendelijke bezorger trouwens.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst geprobeerd en wij zijn enthousiast! De prijs is prima als je het vergelijkt met andere afhaal opties. Eten smaakte goed en puur, gelukkig geen overdosis zout! Keurig op tijd bezorgd. Wij gaan zeker weer bestellen als we geen zin hebben te koken:)

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was heerlijk De pizza foccacia prima. Bestelling ging erg makkelijk en prima op tijd.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, alles zag er ook nog eens heel mooi uit. De Mealo bowl kan ik echt aanraden en het cheesecake toetje is ook al zo lekker. Je proeft dat het vers gemaakt is. Blij met Mealo! In ons drukke leven eten kunnen bestellen zonder je schuldig te voelen. Gezond en lekker!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld. De bezorgtijd klopt helemaal.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer eten besteld, Poke bowl was erg lekker en op afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was een verkeerde poke bowl geleverd. Poke bowl was wel prima en ingrediënten waren goed vers. Cheesecake was heerlijk!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er precies op tijd en heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou het leuk vinden als ze hun assortiment nog wat uitbreiden.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gezond eten, goede prijs & service! Gaan we zeker vaker doen.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Goede bezorger.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed op tijd geleverd! Super!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers gezond en voedzaam. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker ! Alleen zonde dat we de bowl met kip hadden besteld en we kregen die met tonijn. Maar als nog erg lekker !

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim een uur later dan we hadden aangegeven om te bezorgen. En toen het er was een bakje open gegaan dus de hele tas zat onder het eten helaas, en de rest was aardig door elkaar geschud. De smaak van de poke bowl was goed. En het bosbessen toetje was erg lekker.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, ca. 5 kwartier. Alles was lekker, maar had wat meer mogen zijn, zeker voor deze prijzen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Ik had de noedels met kip. De zoetzure groenten zou wel wat meer mogen zijn. Toetje Cheescake/bastogne/rood fruit is een toppertje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alle smaken waren voortreffelijk! Misschien wat quinoa of rijst bij de pompoencurry, dat zou het wat ons betreft helemaal compleet maken. Maar we gaan zeker ook nog andere gerechtjes proeven 👍

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. 3x Summer bowl besteld en 1x falafel., Summer bowl bleek de Mealo bowl met tonijn in plaats van kip. Wel erg lekker. Netjes verzorgd. Bestel zeker nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Je proeft dat er verse ingrediënten in zitten. Voor de grote westlandse eters misschien wat weinig. Duidelijke site. Keurig op tijd bezorgt.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de tweede keer Mealo laten bezorgen, de bezorger was mooi op tijd en de gerechten waren goed op temperatuur! De bowls van Mealo zijn een echte aanrader waarbij je proeft dat de ingrediënten vers zijn, verder hadden wij een aantal soepen besteld welke ook echt vers en goed op smaak zijn. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gewoon bezorgd bij de strandopgang! De Maroccan Stew had een iets grotere portie mogen zijn! Met zo een smaak komt dat makkelijk op! Summer bowl is echt een aanrader!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service nadat wij verkeerde huisnummer hadden doorgegeven. Helaas kregen we 2x summer bowl en 1x mealo bowl, terwijl we 1x summer en 2x mealo hadden besteld. Toch opgegeten wat we hadden geen tijd om te wachten om te ruilen. Eten was lekker, tonijn alleen heel karig. Rijst net iets té plakkerig.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd geleverd!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel, het was erg lekker en het was genoeg. Mooie verpakkingen, is goed over nagedacht. Misschien wel een idee om de extra geleverde bestek als optie te doen. Voor ons was dit niet echt nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gezond gegeten. Bezorging was ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was oprecht heel erg lekker. Ervoor nog even telefonisch na gebeld en een fijn gesprek gehad. Blij dat jullie in het Westland zitten, eindelijk iets gezonds!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier waren we aan toe in het Westland! Super snel geleverd, makkelijk te bestellen, maar vooral heerlijke smaken en gezonde keuzes. Eindelijk een gezonde optie om thuis te laten bezorgen! Complimenten aan Mealo, ga zo door! Misschien een rare opmerking voor een Zwinkels, maar ik vind de prijzen ook meer dan schappelijk.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke recepten, snelle levering en top service. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, de pokebowl tonijn was genoeg eten, wel minder groente/rijst verhouding dan andere tenten. Voor mij had er nog wel wasabi mayo bij gemogen. Watersooi was lekker, niet helemaal geweten wat het precies was, was wel weinig voor alleen hoofd gerecht. Soep spinazie is aanrader net als het chocolade toetje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten! Een leuke, nieuwe toevoeging qua bezorgers in de buurt! De Maroccan stew was wel een wat kleine portie, de Summer bowl was gewoon goed qua hoeveelheid.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi optijd, soep was lekker warm. Netjes dat er bestek is meegeleverd. Saus had iets meer gemogen over de pole bowl! Keep up the good work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle focaccia, alleen kwam hij een beetje plat geslagen aan. Pokebowl was ook super en de gegrilde zomer gerecht ook warm, smaakvol en gezonde ingrediënten. Bedankt!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Weer eens iets anders. De focaccia's mochten iets warmer zijn. Misschien een idee om bij de stew aardappelpuree te doen? Maar wij gaan vaker bij jullie bestellen!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker. De mealo pokebowl overtrof mijn verwachtingen. Helaas bij de sate de zoetzure groeten en kroepoek vergeten. Inplaats daarvan zat er spinaziedressing bij. Dat hoorde bij een ander gerecht wat wij niet hadden besteld.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Eindelijk ook in het westland pokebowl. Het was heel lekker

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk lekker vegetarisch eten in het Westland! Alles was heerlijk.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg enthousiast! Lekker, gezond en je krijgt veel voor de prijs!! Ik ga zeker vaker bestellen.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Mealo besteld en laten bezorgen. Geen spijt van, het was echt heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar !

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker tomatensoep op en een bowl! Was heel lekker en een volwaardige maaltijd! Buikie vol 😁